SchlixX
Priemonė nuo dumblo SchlixX 10 kg.

146.22

Išankstinis užsakymas

Pirkinių krepšelis

Pirkinių krepšelis yra tuščias.

Priemonė nuo dumblo SchlixX 10 kg.

146.22

Pristatymo terminai:

Jeigu rodomas sandėlio likutis (Liko: ) - 1-3 d.d*

Išankstinis užsakymas: - 5-15 d.d

*Jei krepšelyje yra prekių, kurių neturime sandėlyje - viso užsakymo pristatymo terminas 5-15 d.d.

Išankstinis užsakymas

Saugūs mokėjimai

Priemonė nuo dumblo SchlixX – itin efektyvi ir ilgalaikė, visiškai nekenksminga ekosistemai, dumblą naikinanti priemonė. SchlixX priemonė skirta natūralaus ar iškastinio vandens telkinio gydymui. Maistinės medžiagos – fosfatai, yra pagrindinis dumblių vešėjimo šaltinis vandens telkiniuose. Taip pat organinė dumblo dalis kaupia laisvąsias maistines medžiagas. Jį pašalinus iš vandens telkinio, atsiranda daugiau vandens vietoje dumblo – sumažėja žaliųjų ir melsvadumblių žydėjimo rizika.

  • SchlixX  pagalba išskiriamas didesnis deguonies kiekis, kurį vartoja vandens mikroorganizmai, kad suskaidytų organinį dumblą  – dėl to sumažėja dumblo tūris. Šio proceso metu išsiskiriantis fosfatas susijungia su netirpiu mineraliniu apatitu.
  • Dėmesio! SchlixX išskirtinai kovoja tik su organiniu dumblu. SchlixX nepašalina nuosėdų, tokių kaip smėlis, purvas, todėl prieš naudojant produktą rekomenduojame išanalizuoti dumblą ir tik įsitikinus, kad dumblo sluoksnis yra organinis naudoti šią priemonę.

Ši inovacija – alternatyva brangiems tvenkinių valymams naudojant techniką. Sužinokite daugiau apie SchlixX and SchlixX Plus produktus.

Dozavimas:

10 kg.  – 200 m2. 

SchlixX sudėtis ir saugos duomenys. Būtina susipažinti prieš naudojimą.

Laikymas: laikyti vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šalčio. Saugoti nuo vaikų!